Foredrag

scroll ned

Trenger dere ny inspirasjon, lære mer eller bare på jakt etter nye impulser. Kanskje jeg kan hjelpe dere… Jeg holder foredrag innen en rekke temaer med spisskompetanse innen tema landskapsfoto, komposisjon og friluftsliv.

Jeg har holdt foredrag for en rekke fotoklubber, foreninger og bedrifter de siste årene. Ved siden av at det skal være underholdende har jeg stor fokus på at mine foredrag skal være lærerike. Jeg viser ikke bare ”glansbilder” men hvordan du selv kan oppnå bedre resultater. Hvordan jeg tenker og hvordan jeg løser utfordringene ute i felt.

Jeg ønsker også at det skal være to-veis kommunikasjon mellom publikum og undertegnede under mine foredrag. Jeg er alltid åpen for innspill og spørsmål når jeg holder foredrag og er sikker på at det er den beste måten for tilhørerne og lære og forstå. Men det gjør også at det av og til kan være vanskelig å anslå nøyaktig hvor lenge foredragene varer.

Har foredragene i forskjellige versjoner i forhold til lengde og temaene kan kombineres etter deres ønsker. Om ønskelig kan jeg også fokusere på forskjellig landskapstyper, som for eksempel kyst og hav eller bare fjell for å nevne noe.

Har dere spørsmål, ønsker å booke eller vil ha tilsendt prisliste så ikke nøl med å ta kontakt. 🙂

Her en overordnet oversikt over mine foredrag:

  • Landskapsfoto med filter (60 til 90 min)
  • Komposisjon (45 til 75 min)
  • Landskapsfotografering (60 til 75 min)
  • Norske landskap (90 til 90 min)
  • Mennesker i naturen (45 til 60 min)
  • Dyr og fugler i miljø (45 til 60 min)

Fyll inn e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke bestfoto.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Levert av Trane Media