VEGGBILDER / UTSMYKNING

scroll ned

Kunne du tenke deg et helt spesielt bilde fra Nordisk natur på veggen, ja da har du kommet til rett plass.

Vi har spesialisert oss på veggbilder og har en stort arkiv med motiver innen de fleste kategorier fra Nordisk Natur. Men det er ikke bare rene naturbilder, men også motiver av mer urban art.

Vi har også lang erfaring med utsmykning av bedrifter, kontorer og overnattingssteder. Det er ingen tvil om at det er en sammenheng mellom folks humør og arbeidsglede i forhold til omgivelsene vi jobber i til daglig. Eller til gjesters inntrykk av et hotell eller overnattingssted i forhold til hva de kan hvile øynene på. Vi kan hjelpe dere med å velge motiver i forhold til farger eller tema, eller om dere egne ideer rundt dette eller ønsker lokale motiver.

Vi har erfaring og ikke minst unike motiver fra Norsk og Nordisk natur. Vår største styrke ligger i landskapsbilder, men har også en rekke andre motiver. Ta gjerne en kikk i våre bildegallerier for å bli inspirert.

Galleriene er oppdelt etter temaer eller geografiske områder, men viser bare en liten del av bildene vi har liggende i våre arkiver. Er dere på jakt etter spesielle motiver eller varianter av bildene dere finner i galleriene så kontakt oss, sjansene for at vi kan hjelpe er store.

JYSK AS valgte BestFoto når de skulle utsmykke sitt hovedkontor i Oslo. De ønsket en Nordisk stil og uttrykk og Financial Manager i JYSK AS Harald Flood Hansen forteller at BestFoto hadde et stort utvalg og en løsning som passet perfekt. JYSK AS valgte bildene printet direkte på aluminium med galleri veggskinner. Dermed fremstår bildene «svevende» på veggen og gir et tidløst og moderne uttrykk.

Fyll inn e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke bestfoto.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Levert av Trane Media