KURS / WORKSHOP

scroll ned

Den beste måten å lære på er å utvilsomt på Workshop. Blanding av teori og praksis kombinert med tett oppfølging gir god læring og rask fremgang.

Jeg har holdt en rekke workshops i landskapsfoto de siste årene i alt fra kystmiljø til skog og ikke minst på fjellet. Hovedfokuset på mine workshops er praktisk fotografering ute i felt med personlig oppfølging. Mellom fotoøktene kortere moduler med teori med temaer som komposisjon, lys, format og uttrykk og bildeanalyse av deltagernes bilder. Men jeg vil alltid tilpasse programmet etter værforholdene. Lyset er og blir det viktigste for å skape de gode landskapsbildene og er det gode lysforhold prioriterer vi foto i felt fremfor teori. Målet er at deltagerne etter en helg skal få en nytt og ikke minst bevist forhold til landskapsfoto. Lære seg å forenkle og teknikker for å prioritere de viktige elementene.

Jeg holder kurs og workshops for fotoklubber. Da kan dere få det spesielt tilrettelagt der dere ønsker det og med spesiell fokus på temaer dere ønsker.

Eller så arrangerer jeg egne workshoper på forskjellige steder, oversikt ser dere under.

 

Jeg holder også kveldskurs over 4 timer med følgende temaer.

  • Landskapsfoto og bruk av filter
  • Komposisjon

Har dere spørsmål, ønsker å booke eller vil ha tilsendt prisliste så ikke nøl med å ta kontakt. 🙂

Fyll inn e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke bestfoto.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Levert av Trane Media