Om

scroll ned

Jeg heter Henrik Strømstad og driver firmaet BestFoto. Jeg er profesjonell fotograf med lang erfaring innen foto. Jeg startet som naturfotograf og etter hvert ble det landskapsfotografering som ble min store lidenskap. Selv om min virksomhet inne foto i dag omfatter langt mer enn landskapsfoto så benytter jeg all min erfaring fra naturen i mine oppdrag. For ved siden av å finne fine locationer, rett komposisjon osv, så er det lyset som skaper bildene og som setter prikken over i`en. Som landskapsfotograf har jeg alltid jaktet på det beste lyset og lært meg å utnytte lyset på best mulig måte. Denne erfaringen har jeg tatt med meg til andre motivområder, og for meg er det å utnytte lyset essensen for å få enda bedre bilder.

Til daglig har jeg base i Lillestrøm Kommune, men deler av året holder jeg til i Trysil. Selv om de fleste oppdragene er lokalt har jeg hele Norden som arbeidsområde. Jeg er medlem av Norske Naturfotografer/NN og har vært tilknyttet bildebyrået NTB Scanpix siden 2006.

De siste årene har jeg holdt en rekke kurs, foredrag og workshop`s innen natur og landskapsfotografering i både Norge, Sverige og Finland. Spesialområdet er innenfor tema landskapsfotografering, bruk av filter, komposisjon og frilufts fotografering.

Jeg har gjort en rekke oppdrag for både private og kommersielle aktører. Jeg leverer bilder til utsmykning, tar bilder til eiendomsbransjen og er autorisert Dronepilot. 

Hver fotojobb er unik og jeg forbereder meg alltid godt så sluttproduktet skal bli best mulig. Jeg går ikke på akkord med kvaliteten, så må vi bruke ekstra tid for å få det beste resultatet så gjør jeg alltid det.

Jeg er ambassadør for og samarbeider med Stavanger Foto

Priser

  • 2018 – Årets Fotograf, BioFoto Østlandet
  • 2017 – Nordic Nature Photo Contest (NNPC) – Årets Nordiske Turbilde, Highly Commended
  • 2016 – Nordic Nature Photo Contest (NNPC) – Årets Nordiske Landskapsbilde, 2. plass
  • 2015 – Nordic Nature Photo Contest (NNPC) – Årets Nordiske Turbilde, 1. plass
  • 2014 – Nordic Nature Photo Contest (NNPC) – Årets Nordiske Landskapsbilde, Highly Commended
  • 2013 – Årets Fotograf, BioFoto Østlandet
  • 2008 – NM i naturfoto – Årets bilde, 2. plass
  • 1993 – Årets Naturfotograf, 2. plass

Fyll inn e-post og telefonnummer, så tar vi kontakt!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies).
Ved at du fortsetter å bruke bestfoto.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.

Levert av Trane Media