Bilder på veggen
Mange bruker mye tid på å fundere og diskutere hva slags bilder de skal ha på veggen. Det er også viktig å tenke gjennom da et veggbilde er en del av innredningen og du skal se på det hver dag hele året. La deg inspirere av motivene til BestFoto som du kan se i vårt galleri.

Velg farge
Synes du det er vanskelig å velge motiv på bildene du skal ha på veggen, ja så kan det være en ide å tenke på hvilken farge som kan passe. Så ut i fra farge finne et bilde som matcher akkurat hos deg. Har du helt lyse farger på vegger og møbler kan det være fint å løfte rommet visuelt med litt farger på bilde du henger på veggen. På veggbildet under er det også valgt farger på putene i grått som matcher deler av motivet på veggen. Men har du et rom med mer farger på vegger og interiør så vil ofte et svart/hvitt motiv passe bedre inn.

Materiale
BestFoto kan levere bilder på en rekke forskjellige materialer og det mest populære er print direkte på aluminiumsplate og lerret. Men leverer også print på skumplate, akryl eller på høykvalitets fotopapir. Min favoritt er utvilsomt print på aluminiumsplate som presenterer motivene på en moderne og stilren måte. Det er også meget slitesterk og enkelt å holde pent da det kan tørkes over med en fuktig klut. Print på aluminiumsplate kan leveres med galleri veggskinner som gjør bildene enkle å henge på vegg og bildene fremstår ”svevende” på veggen.

Størrelse
Bilder fra BestFoto kan levers i de fleste størrelse og filene er av høyeste kvalitet og tåler å bli lagd i virkelig store utgaver. Størrelser opp til 150 cm er standard, men ønsker du større leverer jeg det på forespørsel.

Ta en kikk på bildegalleriet og la deg inspirere, prisliste finner du her.