Landskapsfotografering med Bestfoto
Fra 14 til 16 september hadde BestFoto Workshop i landskapsfotografering i Rondane. Vi hadde fantastiske Høvringen som base og fartet litt rundt på vestsiden av Rondane. I september ikler fjellet seg sine flotteste farger og er du ekstra heldige som vi var så er fjelltoppene fått et melislag av årets første snøfall.

Fokus på dybdeskarphet og komposisjon
Det var en engasjert gjeng med fotografer fra Østfold som deltok på Workshop i landskapsfoto. Det ble to døgn hvor vi i både teori og praksis gikk gjennom alle fasene av landskapsfotografering. Alt fra dybdeskarphet, komposisjon og nattfotografering til bruk av filter til landskapsfotografering. Høstværet viste seg fra sin beste side sett fra en landskapsfotografs øyne. Vi hadde alt regn og vind til sol og fantastiske høstfarger.

Bruk av filter til landskapsfotografering
Vi hadde ekstra fokus på bruk av filter og hvordan gråfilter og graderte filter påvirker resultatet. Med gråfilter er det fotografen som til enhver tid har kontroll på lukkertiden, mens det graderte filteret jevner ut lysmengden mellom himmel og forgrunn.

BestFoto på workshop i Rondane
Rondane er Norges eldste nasjonalpark og ble opprettet i 1962. Ikke bare er det Norges eldste nasjonalpark, men kanskje også den fineste. Derfor reiser jeg tilbake til Rondane gang på gang for å fotografere det vakre landskapet. Har du lyst til å delta på Workshop i landskapsfotografering i Rondane eller andre steder i Norge så er det bare å ta kontakt.

Landskapsfotografering med Bestfoto
Har du lyst til å være med Bestfoto på workshop i landskapsfotografering har jeg alltid nye Workshoper og kurs på gang. På workshop med BestFoto lærer du alt fra grunnleggende teknikk til hvordan du stiller inn kamera manuelt. Ellers så er temaer som komposisjon, bruk av filter, lys, eksponering og dybdeskarphet temaer som gjennomgås. Jeg holder Workshop for både fotoklubber og firmaer i alle typer landskap fra kyst til høyfjell. Så er det noen workshoper jeg arrangerer selv og disse finner du oversikt over her.